Kérdések és válaszok | Lemon Sport
Termék katalógus
Népszerű termék
Újdonságok
Ár: 40 €
Raktáron
Kérdések és válaszok
Főoldal >> Kérdések és válaszok

Kedves internetes érdeklődők, ebben a részben megpróbáltuk  összefoglalni a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat.

 

Hogyan lehet otthon használni a bordásfalat?
 
A gyerekek részére szolgáló otthoni sport centrum mindig kéznél van,  lehetővé teszi a lelki és fizikai megterhelés cseréjét. A gyerekeknek a harmonikus fejlődéshez szükségük van a testmozgásra. A rendszeres tornázásnál a kisgyermek megtanul helyesen ugrálni,mászni,hajolni,fejleszteni az óvatosságát és ügyességét. Ezért nem kell majd félteni,ha kint fog játszani az utcán, óvodában vagy iskolában. A kisgyerek egészséges,aktív,erős és rugalmas lesz. A folyamatos tornázás segitségével az egész test fejlődik, megelőzhető a gerincferdülés, erősödnek a kéz és a mell izmok, stb. Az egész család részére szolgáló sport komplexum sok éven keresztül fog jó szolgálatot tenni és többszörösen visszahozza a befektetett pénzt. Részletek-ebben a cikkben.

Mi a különbség a MAUGLI és LIANA termékek között?
 
A fő különbség a szerelés módjában van. A Maugli a falra van erősítve, a Liana pedig  a padló és a menyezett között helyezkedik el, nem igényli a fal kifúrását. A LIANA célszerűbb olyan helyeken, ahol a falak gyengébb anyaggal vannak befedve,mint pl. a gipszkarton vagy fa. A MAUGLI ajánlott olyan helyeken, ahol jobb a bordásfalat falra helyezni. Abban az esetben, ha a mennyezetet gipszkarton fedi vagy túl alacsony,esetleg túl magas a menyezet. 

Alacsony gipszkarton menyezetünk van, erre is fel lehet szerelni a  Liana komplexumot?
 
Igen, némelyik esetben ez lehetséges. További információkért kérjük lépjen velünk kapcsolatba emilben  vagy hivjon a 111 számon.

Milyen magasságban lehet a MAUGLI komplexumon beállitani a nyújtót?
 
A MAUGLI,LIANA és PEGAS modelleken a nyújtót bármilyen magasságban be lehet állitani, ami további előnye az eltérő korú gyerekek által használt bordásfalnak.

Elbírja  a tornalétra  felnőtt ember súlyát?
 
Igen. Rendszereink 100kg terhelést  bírnak el, és kibírták a 150 kg próbaterhelést is.

A menyezet és padló között keresztfeszítővel felszerelt komplexum megrongálhatja a padlót?
 
Helyes szerelés esetén termékeink nem rongálják meg sem a padlót,sem  a menyezetet. Szeretnénk hangsúlyozni, hogy keresztfeszítésnél a talajnak  és a menyezetnek is betonból kell lennie. A talajon lehet linóleum, szőnyeg vagy laminált padló.

A csomagolás tartalmazza a szerelési egységeket is?
 
Igen, az összes szerelési egység része a csomagolásnak.

Milyen anyagból vannak a bordásfal fokai?
 
A létrafokok fémből vannak,melyek speciális maszírozó, csúszásgátló műanyaggal vannak boritva.

Muszáj a komplexumot a fal mellé helyezni?
 
Nem szükséges. AZ összes komplexum, ami a talaj  és menyezet között van, bárhol el lehet helyezni. A feszítővel ellátott sport komplexum további lehetőségeket kínál a gyerekek részére. A szerelés nemcsak a falnál, hanem a helyiség közepén is lehetséges, ezért a kis sportolóknak sokkal több helyük lesz a játékokhoz! Itt megtekintheti némelyik érdekes elhelyezést. 

A mi házunkban magas a menyezet, a falra erősítés szintén nem megoldható. Mit ajánlanak ebben az esetben?
 
Választékunkban találhatóak speciális betétek, melyek segítségével meg lehet emelni a bordásfalat. További tanácsokért hívja a 111 számot.

Mennyire bonyolult a bordásfal szállítása?
 
A bordásfalak két részből tevődnek össze, melyeket könnyen szét lehet szerelni és elférnek egy átlagos személygépkocsi csomagtartójában is.

Önök szerint hány éves kortól lehet  a Piramis sport komplexen a tornázást a gyerekkel?
 
A szülők felügyelete mellett a Piramis sport komplexum  már két hónapos kortól lehetővé teszi a sportos környezet megismerését. Ajánljuk itt megnézni a részletes információkat és gyakorlatokat: 

Hova jobb elhelyezni a sport komplexumot: sarokba, fal mentén, terem közepére?
 
Biztonsági okokból a gyakorlatok közelében ne helyezkedjenek el kiálló, éles részek, radiátorok, parapet és bútor szélek, tükrök, üvegezett ajtók és ablakok, világító testek és más törhető tárgyak. A hinták tervezésénél mérlegelni kell a hinta vagy nyújtó rezgését és a mozgás irányát.

Lehet állitani a PEGAS komplexum vizszintes fokának magasságát?
 
Igen, szükség szerint állitható. Ezáltal minden életkorú kisgyerek ki tudja használni a komplexum tulajdonságait.

Milyen bevonattal vannak ellátva a komplexum részei?
 
Biztonságosak a gyerekek számára?Komplexumaink modern, ellenálló por festékkel  vannak befestve, higiéniai bizonylattal rendelkeznek, melyek megfelelnek   a gyerek termékek festésénél,mint a babakocsik és az iskolai bútorok.

Mennyire biztons§gos a  Piramis komplexumban  a csúszda, ha ferdén van elhelyezve a komplexum lépcsőjén? Nem lehet onnan leesni?
 
A Piramis komplexumban a csúszda speciális fogantyúval van ellátva, tehát biztonságosan hozzáilleszthető bármelyik részhez. Ez lehetővé tesz több kombináció változtatását és a játszótér módositását szükség szerint.

Mennyi időt vesz igénybe a bordásfal szerelése?
 
A bordásfal szerelése és a hozzárősítése  minden nehézség nélkül történik és átlagosan 1,5 órát vesz igénybe. A szerelési útmutató a csomagolás részét képezi.


Köszönjük kérdéseiket, megjegyzéseiket és ötleteiket! Ha kérdésére nem talált választ- lépjen velünk kapcsolatba!
 
 
A cikk szerzője:Aleksey Bulygin.
 
Az összes szöveg, kép, jel és  adat a  618/2003 számú, a szerzői jogról szóló törvény alá esik (szerzői törvény). Az összes szöveg, kép, védjegy, adat és többi információ felhasználása csakis a társaság írásbeli beleegyezésével lehetséges.
Kosár
Mennyiség: 0
Ár: 0
Termékeink előnyei
Szervizinformáció
 
Kezdolap|Kapcsolat|Fizetés és szállítás|Nagykereskedők részére|Fotógaléria|Show-room
Copyright © 2010-2024 Lemonsport. All rights reserved.
Website Development: Top Glance s.r.o.